Skip to main content
De inschrijving is inmiddels gesloten. Voor vragen kunt u mailen naar info@millhillcollege.nl.

Op dinsdag 13 december 2022 vindt er op het Mill Hill College een voorlichting plaats voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van groep 8. Tijdens deze voorlichting krijgt u meer inzicht in wat het Mill Hill College uw zoon/dochter te bieden heeft.

Op deze avond heeft u de mogelijkheid om één of twee informatierondes te volgen: informatie over de reguliere stroom en/of informatie over Team-X.

Daarnaast kunt u voor extra informatie of persoonlijke vragen over diverse onderwerpen zoals dyslexie, begeleiding, versneld vwo, wereldwijs en Team-X e.d. de informatiemarkt in het Atrium bezoeken onder het genot van een kop koffie, thee of fris.

Informatieronde 1 is van 19.00 uur tot 19.30 uur.
Informatieronde 2 is van 19.40 uur tot 20.10 uur.
Informatieronde 3 is van 20.20 uur tot 20.50 uur.

De informatiemarkt is doorlopend geopend tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Omdat er voor de informatierondes een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, dient u zich aan te melden via onderstaande link. U kunt daarop ook aangeven of u de informatiemarkt wenst te bezoeken. We hopen op grote belangstelling.

Brugklas