Skip to main content

Een berg karton of de ideeën van leerlingen voor een nieuw te bouwen school… het is maar hoe je het bekijkt.

In de personeelskamer staan deze maquettes te bewonderen uit de activiteitenweek van het project Mill Hill Build. In deze module tijdens de activiteitenweek gingen de klassen 2 Mavo en Team-X aan de slag met een nieuw te bouwen school. Ze kregen daarvoor een ruimte die ze naar eigen smaak en idee konden inrichten. Verassende resultaten! Een eigen Mac. Een schoolhuisdier. Wc’s met spiegels in de letters van de school, het sportveld aangepast, bioscoop toegevoegd, boomhut, een tuin met verse groenten. Van alles werd bedacht.

Veel dank aan de leerkrachten die de leerlingen buiten hun vakgebied hebben begeleid bij het maken. Wees trots!

De maquettes zijn te bekijken tot 7 november 2022. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar alle ideeën die de leerlingen hebben bedacht? Ze zijn in te zien via Leechin de Kok.