Vacatures

Werk in Je Wereld

Op het Mill Hill zijn wij trots op onze open blik op de wereld. We ontdekken, verbazen en bewonderen en nemen dit mee in onze lessen. Dit maakt ons ondernemend. Zo bereiden we onze leerlingen voor op hun plek in de wereld.
Op het Mill Hill zijn we trots op ons team. We vinden het belangrijk dat jij je verbonden en betrokken voelt binnen onze school, tussen jouw collega’s. En omdat we jou belangrijk vinden, krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen. Jouw talent wordt bij ons gezien.

Voor alle vacatures bij OMO klik je op de link in deze regel. Je kunt je daar direct registreren en solliciteren.
Op dit moment zijn er de volgende vacatures binnen het Mill Hill College:

Vacature voor een tweedegraads docent natuurkunde voor 0,4 fte (vervanging).

Vacature voor een assistent-leerling voor 0,6 fte.

Filter

Interview Anita

Anita is als gastvrouw iedere dag op het Mill Hill College te vinden. “Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich thuis voelen.”

Interview Monique

Monique is als receptionist hét gezicht van het Mill Hill College. “Ik kan vanuit mijn positie voor veel mensen iets betekenen.”

Interview Astrid

Astrid begon als zij-instromer en is nu als docent Nederlands één van de vaste krachten van het team. “Van mijn overstap uit het bedrijfsleven heb…

Interview Ludshandy

Ludshandy is docent Spaans, mentor én coach. “Ik krijg op deze school volop de ruimte me te ontwikkelen.”

Interview Leon

Leon is als docent aardrijkskunde al 19 jaar een bekend gezicht op het Mill Hill College. “Ik vind het fijn om me te ontwikkelen binnen…