Skip to main content

Ben je nieuw op het Mill Hill College? Dan kan je bestellen.

Bestaande leerling? Op dit moment werkt het bestellen nog niet. Je kan wel via de link hieronder je e-mailadres bij Iddink achter laten, dan ontvang je bericht als je kan bestellen.

Bestellen leermiddelen schooljaar 2023-2024 (mogelijk tot en met zondag 23 juli 2023)

Leermiddelen (boeken, digitaal lesmateriaal) voor school worden besteld bij Iddink. Dit proces verloopt dit jaar voor het eerst via Magister.

Bestellen doet u met het account van de leerling. Meld dus aan bij Magister (of onze website) met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de leerling.
U kunt hiervoor dus niet uw ouderaccount gebruiken.

De volgende stappen moet u doorlopen:

  • Log in bij Magister met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de leerling (nieuwe brugklassers hebben deze gegevens ontvangen tijdens de introductiemiddag).
  • Kies voor de optie ‘bestellen’ (het winkelwagentje linksonder)
  • Kies voor ‘Volgend schooljaar 2023-2024’
  • Kies voor ‘Mijn gegevens kloppen’ (indien de gegevens niet kloppen dient u contact op te nemen met de klantenservice van Iddink).
  • Vervolgens moet de leerling zijn/haar gegevens koppelen aan de gegevens zoals deze bij Iddink bekend zijn. Kies voor de optie ‘Mijn accounts koppelen’.
  • U moet de schoolcode invoeren. Deze is 8RGKZXS9
  • Hierna kunt u bestellen.

Loopt u tegen problemen aan, meld af bij de schoolsite of Magister in alle browsers of probeer een andere browser. Start eventueel de PC/laptop opnieuw op.
Een uitgebreidere handleiding met plaatjes van Iddink zelf vind u hier (let op, sommige schermen in deze handleiding kunt u overslaan).

Lukt het dan nog niet? Kijk op www.iddink.nl/contact. Hier staan veel vragen en antwoorden en vind u ook de verschillende contactopties mocht u er niet uitkomen.

Ons bellen of mailen heeft geen zin, school kan u helaas niet verder helpen.