Wat een leerling wil weten

Een dag zonder WiFi? Liever niet toch?

Op het Mill Hill College is er toegang tot een WiFi-netwerk, zo blijf je bereikbaar, maar tijdens de les even niet, maar dat snap je wel toch? ☺ Het best vaak voorkomt dat je tijdens de les gebruik mag maken van je smartphone? Informatie opzoeken gaat net zo gemakkelijk met je mobieltje als met de computer!

 

Wat een leerling wil weten

Verdwaal ik in de school?

Nee, absoluut niet!

Het mooie schoolgebouw staat in de prachtige natuur. Het lijkt een groot gebouw, maar dat valt wel mee. Het heeft slechts één verdieping en binnen no-time weet je elk lokaal te vinden en ook waar het wifi-bereik het beste is! ☺

Wist je dat: alle brugklassers leerlingenmentoren hebben? Dit zijn leerlingen uit de bovenbouw die brugklassers wegwijs maken in de school. Die kun je alles vragen wat je wilt.

 

Wat een leerling wil weten

Hoe (ver) moet ik fietsen?

Met deze app van Google-maps zie je zo hoe en hoe ver je moet fietsen. Typ alleen even je adres in en je weet meteen waar je aan toe bent.

 

 

Wat een leerling wil weten

Alleen maar les op school kan soms vervelen, trekken we er ook op uit?

Zeker. Het Mill Hill College organiseert elk jaar diverse excursies en vergeet het zeilkamp niet. Met de bus of op de fiets, er is voor iedereen wel iets! Wist je dat: je al in het eerste jaar op zeilkamp gaat? Kun jij een betere manier bedenken om je klas- en schoolgenootjes te leren kennen?

Wat een leerling wil weten

Krijg ik vreemde talen op het Mill Hill College?

Si. Uhm, ja. In de A-stroom (mavo/havo) krijg je in het eerste jaar al Duits en Frans. In de B-stroom (havo/vwo) krijg je naast Duits en Frans ook al Spaanse les. In de C-stroom (vwo) krijgt daarnaast ook Latijn aangeboden.

Wat een leerling wil weten

Mag ik samen met een klasgenootje naar de open dag?

Dat is juist heel slim! Samen stel je nog meer vragen. Nodig een vriendje uit door een bericht te sturen

Wist je dat: je nu alvast een notitie in je agenda kunt maken? De volgende open dag is op zondag 12 februari 2023 van 11.00 tot 15.00 uur.