Weet jij waar het Mill Hill College staat?

Aan de Venneweg in Goirle vind je het Mill Hill College.

Is het een grote school?

Er zitten ongeveer 1450 leerlingen op het Mill Hill College

Welke soorten onderwijs heeft het Mill Hill College?

mavo (vmbo-t), havo, vwo en Team-X

Mill Hill College de school voor jou?

Kies Je Wereld

Aanmelden uitgelote leerlingen havo-4

Voor het aanmelden voor havo-4 vragen wij u om het digitale aanmeldformulier  in te vullen en, indien van toepassing, het aanvraagformulier extra ondersteuning. Het aanmeldingsformulier hoeft u niet te printen; wij zorgen dat het klaar ligt bij het aanmelden.  Aanmelden kan op woensdag 16 maart tussen 9.00 uur – 11.00 uur. o

Aanmelding en toelating

MAVO-4 naar HAVO-4
Een aantal leerlingen in mavo-4/vmbotl-4 wil misschien na het behalen van hun diploma doorstromen naar havo-4. Voor diegenen die hierin geïnteresseerd zijn, is er een presentatie gemaakt waarin wordt verteld hoe je je kunt oriënteren op de havo, wat de toelatingseisen zijn en hoe de aanmelding bij het Mill Hill College is geregeld. Voor het bekijken van de presentatie klik je op deze link.

Voorbeeld van een profielkeuzeformulier.

Aanmelden mavo-4 naar havo-4
Voor het aanmelden voor havo-4 vragen wij u om het digitale aanmeldformulier  in te vullen (ook huidige leerlingen Mill Hill of ouders/verzorgers die al een kind bij ons op school hebben, moeten een apart account aanmaken om het aanmeldformulier in te kunnen vullen) en, indien van toepassing, het aanvraagformulier extra ondersteuning. Het aanmeldingsformulier hoeft u niet te printen; wij zorgen dat het klaar ligt bij het aanmelden.  Aanmelden kan op dinsdag 8 maart 2022 of donderdag 10 maart 2022 tussen 15.00 uur – 17.00 uur of tussen 19.00 uur – 21.00 uur.

HAVO-5 naar VWO-5

Aanmelden havo-5 naar vwo-5
Voor het aanmelden van havo-5 naar vwo-5 dient de leerling (naast een aanmelding op 8 of 10 maart) een motivatiebrief te sturen naar mevrouw F.Peek: fpeek@millhillcollege.nl en mevrouw
S. Geijer (sgeijer@millhillcollege.nl)

De deadline hiervoor is vrijdag 11 maart 2022.

Leerlingen van het Mill Hill College kunnen voor informatie over de overstap van havo-5 naar vwo-5 terecht bij de heer De Bont, coördinator LOB van het vwo (jdebont@millhillcollege.nl).

Mill Hill College

Versterk Je Wereld