Het Mill Hill College doneert tientallen gebruikte computers aan een middelbare school in Burkina Faso, Afrika. Als derdewereldschool voelt het Mill Hill zich verbonden met mensen in de wereld die het minder goed hebben en dat draagt de school dan ook actief uit. Daarom is het fijn dat hun computers een tweede leven kunnen krijgen op een plek waar ze hard nodig zijn.

Het Mill Hill College heeft kortgeleden alle computers in de school vervangen. Op 2 december 2019 zijn de oude computers, in samenwerking met Van Korven Rijwielhandel Goirle, gedoneerd aan het Lycée Saint Damien/Damiaan Lyceum in Garango, Burkina Faso. Deze school is een initiatief van de 85-jarige Florentine van Espen. Zij is vanaf 1963 in Garango en zet zich speciaal in voor onderwijs en gezondheidszorg. In 2010 is ze (na vele andere projecten) gestart met het Damiaan Lyceum, om vooral ook meisjes de kans te geven om verder te kunnen studeren in het hoger onderwijs of aan de universiteit. De school is nu toegankelijk voor zowel jongens als meisjes. Het Damiaan Lyceum heeft een capaciteit voor vierhonderd leerlingen en bestaat uit acht lokalen en een computergebouw.

In 2012 heeft het Mill Hill College al eerder gebruikte computers gedoneerd aan de school. Deze computers zijn tot nu toe actief gebruikt in de computerklas, maar ze zijn echt aan vervanging toe. Het Damiaan Lyceum vindt het erg fijn dat ze nu weer gebruik kunnen gaan maken van nieuwere computers. Wellicht kunnen de leerlingen uit Burkina Faso als de computers geïnstalleerd zijn een keer met de leerlingen van het Mill Hill College corresponderen.