Leerlingen van het Mill Hill College zijn net als voorgaande jaren in de kerstperiode druk in de weer geweest met het inzamelen van geld voor het goede doel. De kerstmarkt rondom het Glazen Huis en een sponsorloop waren onderdeel van de goede doelen dagen. Op donderdagavond 20 december 2018 is het opgehaalde bedrag bekend gemaakt € 13.676,58. Een fantastisch resultaat.

Er waren twee goede doelen gekozen; een doel dichtbij huis en een verder weg.

  • Gelden vȗr Helden  een lokale stichting van de gemeente Goirle/Riel die, door middel van verschillende acties, geld inzamelt voor goede doelen binnen de gemeente Goirle. Als school zijn we onderdeel van de Goirlese gemeenschap en is het fijn dat we hieraan een bijdrage hebben kunnen leveren.
  • Milton Peters College in Sint-Maarten die we vorig jaar ook financieel hebben ondersteunt na de schade van orkaan Irma. Vorig jaar hebben we de directeur van deze school op bezoek gehad. Hij heeft verteld waar het gedoneerde geld voor is gebruikt zoals het verzorgen van het ontbijt voor leerlingen die dit thuis niet krijgen, schooluniformen, leermiddelen etc..

Wij danken iedereen die zich heeft ingespannen voor het lot van onze medemens, dichtbij en ver weg.