Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren, komt er ook dit jaar een vervolg op UnPlugged, hét muzikale podium van het Mill Hill College. Met een nieuw thema, ‘Radio UnPlugged’, bieden we leerlingen een podium om hun theatrale en muzikale kunsten te tonen.

UnPlugged is een muziekshow met optredens van leerlingen en docenten van het Mill Hill College. Er zal op deze avond van alles te horen en te zien zijn: van mooi gezongen ballads tot originele rap en van klassieke muziek tot mooie danschoreo’s. Het programma is bijzonder gevarieerd en kwalitatief van hoogstaand niveau, zodat iedereen van deze avond zal genieten.

Unplugged vindt plaats op donderdag 6 februari 2020 in de bijzondere ambiance van de kapel van Cultureel Centrum Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 te Goirle. De voorstelling start om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.45 uur geopend.

Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop tijdens de kleine pauzes op het Mill Hill College (10.10 en 11.00 uur), bij het verkooppunt bij de loge. Als er nog kaartjes over zijn, worden deze voor aanvang van het concert verkocht, maar… op is op! De kaartjes kosten € 5,00 per stuk.

Wij nodigen via deze weg alle ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, broers en zussen, neven en nichten, vriendjes en vriendinnen, buurmannen en –vrouwen van onze leerlingen uit om van deze bijzonder avond te komen genieten!