U kunt gaan stemmen op de volgende ouders:
Béatrice Bust-Nelis
Wie ben ik?
Ik ben 45 jaar oud. Sinds dit schooljaar gaat mijn dochter Frédérique (1B) naar de Mill Hill College.
Ze vind het super leuk op Mill Hill College en heeft het daar enorm naar haar zin. In augustus zijn we verhuisd van Lith naar Diessen.
Momenteel ben ik werkzaam als veiligheidskundige bij Bosch te Tilburg.

Welke ervaring heb ik?
Ik heb ruime ervaring in verschillende raden.
–        Mijn ervaring begon bij Fontys Hogeschool te Eindhoven in de studentenraad;
–        Daarna ben ik 3 jaar lid geweest van ondernemingsraad bij MSD te Oss;
–        Later heb ik zitting genomen in de ouder geleding van MR van de basisschool Meander te Lith.

Waarom stel ik mij kandidaat?
Ik vind het belangrijk  dat de leerlingen een veilig gevoel hebben op school. Daarnaast is de huidige tijd erg dynamisch en de school, samen met de leerlingen, zal met deze ontwikkeling veel keuzes moeten maken om de aansluiting van samenleving en bedrijfsleven te behouden. Daarom wil ik samen met de MR deze ontwikkeling mee begeleiden en de juiste keuzes maken om de toekomst van de school en de leerlingen te kunnen garanderen.

Hebben jullie nog vragen dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen.

Lisette van Dooren-Vermolen
Ik moeder van Bink uit klas mavo-3. In het dagelijks leven werk ik als front-office medewerker op een MBO school en heb een financieel administratieve achtergrond. Mijn drijfveer om zitting te nemen in de MR? Ik hecht er waarde aan om mijn stem en die van de ouders te laten horen. Graag wil ik meedenken over (nieuwe) ontwikkelingen op de Mill Hill, zoals huisvestiging en veiligheid. Verder kijk uit naar nog een jaar prettige samenwerking met mijn MR collega’s.

Yvonne Koppelmans
Wie ben ik?
Ik ben 49 jaar en woon in Diessen. Op dit moment heb ik een dochter in 2 HAVO. Mijn oudste zoon is 2 jaar geleden afgestudeerd op het Mill Hill College maar nog steeds verbonden doordat hij mee op zeilkamp gaat. Hiernaast heb ik ook nog een dochter op de Kempenhorst die dit jaar hoopt af te studeren. Zelf ben ik 27 jaar werkzaam als IB’er en groepsleerkracht op basisschool Starrebos in Hilvarenbeek. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, ook in communicatie wil ik graag leren en ben daarom momenteel bezig met een NLP opleiding.

Waarom interesse in de MR?
Ik zou graag meer verbonden willen zijn met de school waar 2 van mijn 3 kinderen voor gekozen hebben. Ik ben enthousiast over hoe het Mill Hill aan de weg timmert en zijn eigen koers bepaalt. Zoals bijvoorbeeld het inrichten van Team X, naar mijn idee is deze ontwikkeling als een olievlek op een mooie positieve manier zijn werk aan het doen. Ook het formatief toetsen begint meer duidelijkheid te krijgen. Graag zou ik betrokken willen worden bij deze onderwijskundige veranderingen, binnen mijn eigen werk is dat ook een kant die me erg aanspreekt. Ik heb een aantal jaren in de MR van mijn eigen basisschool gezeten. Kortom, ik denk dat mijn achtergrond goed aansluit om een rol binnen de MR te vervullen.
Daarnaast lijkt het me boeiend om de verbinding te maken met het VO.
Met interesse naar uw reactie sluit ik af.

Welke kandidaat heeft uw voorkeur?

  • Imre Mutsaers (83%, 44 Stemmen)
  • Igor van Haren (17%, 9 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 53

Laden ... Laden ...