Aanmelden Brugklas

Aanmelden

In de regio Tilburg melden leerlingen zich aan op één school, de school van hun voorkeur. Is dit een lotingsschool, dan kan een leerling op die school de school van tweede voorkeur opgeven. Is dat ook een lotingsschool dan kan nog een derde school van voorkeur opgegeven worden.
Het Mill Hill College kent geen lotingsprocedure omdat we de keuzevrijheid van leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) belangrijk vinden. Dit houdt in dat je in principe toegelaten wordt tot het Mill Hill College (regulier of Team-X) mits je voldoet aan het juiste niveau. In het geval van een extra ondersteuningsbehoefte is de voorwaarde dat we in deze behoefte moeten kunnen voorzien.

Brugklas

Als je overtuigd bent van je keuze voor het Mill Hill College dan vragen wij je om het digitale aanmeldformulier (brugklas) in te vullen en, indien van toepassing, het aanvraagformulier extra ondersteuning . Het aanmeldingsformulier hoef je niet te printen; wij zorgen dat het klaar ligt bij het aanmelden.
Je moet je ook inschrijven voor een (verplicht) aanmeldingsgesprek.  We werken hier met een tijdslot zodat we voldoende tijd voor je hebben bij het aanmeldingsgesprek.  Omdat we werken met een tijdslot kun je zelf bepalen welke dag je het beste uitkomt, we werken dus niet op achternaam.
De aanmeldingsgesprekken vinden plaats (i.v.m. paasweekend) op maandag 25 maart 2024 of dinsdag 26 maart 2024  tussen 15.00 uur – 17.00 uur of tussen 19.00 uur – 21.00 uur.

De aanmeldingen voor schooljaar 2024-2025 zijn intussen gesloten. 

Wat moet je verder bij het aanmeldingsgesprek meebrengen:

Toelating

Reguliere stroom en Team-X
Als je je op het Mill Hill College als eerste keus aanmeldt word je in principe toegelaten mits je voldoet aan het juiste niveau en we, in het geval van een extra ondersteuningsbehoefte, verwachten in deze behoefte te kunnen voorzien. Dit laatste gaat altijd in overleg. Bij de aanmelding kun je een voorkeur aangegeven voor Team-X.

Nb. Het aantal klassen Team-X is afhankelijk van het aantal geschikte kandidaten.

De berichten van toelating voor zowel de reguliere stroom als Team-X worden op vrijdag 17 mei 2024 verzonden. Uitzondering hierop is als er noodzakelijke gegevens (onderzoeksrapporten etc.) ontbreken dan wordt de beslissing tot toelating verlengd tot 10 weken na aanmelding.

Aanmelden uitgelote leerlingen brugklas
Inschrijven woensdag 3 april 2024 tussen 9.00 en 11.00. Het aanmeldformulier moet van te voren digitaal ingevuld worden (via de website), waarbij direct een tijdslot gekozen kan worden.