Vragen

Ouder/verzorger?

Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Hier kunt u uw gegevens opvragen.

Bij ons bekende gegevens wijzigen? Vul dan dit formulier in.

ZiekmeldenVerlof aanvragen

Lees eerst deze pagina goed door. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, vul dan het formulier onderaan deze pagina in. Uw vraag wordt dan sneller beantwoord.

Interviewavonden
De 1e contactpersoon voor een kind kan via Magister inschrijven voor een interviewavond. Bent u niet de 1e contactpersoon en wilt u toch inschrijven voor een interviewavond, vul dan het formulier onderaan deze pagina in.


Leerling?

Lees eerst deze pagina goed door, staat het antwoord op je vraag er niet tussen meld je dan bij de balie van de mediatheek met je vraag. Indien nodig verwijzen zij je door naar de leerlingenadministratie of ICT. Wil je je wachtwoord wijzigen? Dat kan via deze link.

 

Bent u een bezoeker en hebt u algemene vragen over het Mill Hill College?

Dan kunt u een e-mail sturen naar info@millhillcollege.nl of neem telefonisch contact op 013 54 20 538.

Veel voorkomende vragen

Software installeren/bestellen via school
Leerlingen kunnen via de Office 365 omgeving van het Mill-Hillcollege tot op 5 pc’s/laptops Office installeren. Hiervoor moeten ze op de betreffende PC/laptop, via onze website, aanmelden bij Office 365. Rechtsboven in beeld verschijnt dan de optie ‘Software Installeren’. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook kunnen ze tegen aanzienlijke onderwijskorting nog meer software bestellen. Dit kan uw kind via Moodle zelf regelen (Moodle -> Diversen -> bestellen bij SLIM).


Ik ontvang geen e-mail van school.

Vul uw privé e-mailadres in binnen Magister. Klik hier voor uitleg


Waarom kan ik zelf mijn gegevens niet wijzigen in Magister?
U kunt uw NAW-gegevens wijzigen via dit formulier. Om redenen van veiligheid en zorgvuldigheid laten wij het wijzigen van gegevens altijd via de leerlingenadministratie verlopen.


Ik zie de gegevens van mijn kind niet meer in Magister.
Uw kind is 18 geworden? Dan moet uw kind toestemming verlenen om Magister toegankelijk te maken voor u als ouder. Laat uw kind contact op nemen met de leerlingenadministratie.


Ik kan als ouder/verzorger de apps voor tablet en smartphone van Magister & Moodle niet gebruiken.
De Meta-app is voor leerlingen bedoeld. Als ouder kunt u alleen via de website aanmelden bij Magister. Moodle is alleen toegankelijk voor leerlingen.


Magister Interviewavonden “invalid date”
Krijgt u in Magister de melding “invalid date” te zien indien u probeert in te schrijven voor de interviewavonden, dan gebruikt u een verouderde versie van uw browser (volgens Magister). Probeer uw browser bij te werken naar een nieuwe versie, of probeer een alternatieve browser. Magister werkt met recente versies van Firefox, Internet Explorer en Chrome.


Wat is Moodle?Moodle is de digitale leeromgeving van het Mill-Hillcollege. Via Moodle kunnen leerlingen opdrachten op school maken, huiswerk maken, oefenen en zelfs toetsen maken. In tegenstelling tot veel andere scholen in de regio, die Magister gebruiken, heeft het Mill-Hillcollege bewust voor Moodle gekozen wegens de uitgebreidere mogelijkheden. Meer informatie over Moodle kunt u hier vinden.


Ik kan niet aanmelden bij Moodle.
Moodle is de digitale leeromgeving (voor leerlingen) en is niet ingericht voor ouders. U kunt wellicht samen met uw kind eens een kijkje nemen binnen Moodle?


Hoe vind ik een e-mailadres van een docent?
Via de ‘wie-is-wie‘ link op de website. Als u op de foto van een docent klikt, start uw e-mailprogramma. Het e-mailadres van de docent is reeds ingevuld.

Vragenformulier


Dit vragenformulier is alleen bedoeld voor ouders. Leerlingen kunnen zich altijd melden bij de balie van de mediatheek voor (ICT-)vragen.