Deze pagina bevat uitleg voor ouder(s)/verzorger(s) over hoe leermiddelen (boeken) te bestellen. Leermiddelen worden altijd besteld via het account van de leerling, niet via uw ouder-account. Dit heeft te maken met het gegeven dat de toegang tot digitale lesmaterialen is gekoppeld aan het account waarmee deze materialen worden aangeschaft.
Meld dus aan als leerling, niet als ouder.

Nieuwe leerlingen ontvangen uiterlijk 21 juni hun gebruikersnaam en wachtwoord van school waarmee zij bestellingen kunnen plaatsen. Wij sturen deze gegevens naar het bij ons bekende e-mailadres van de geregistreerde ouder/verzorger. Inmiddels is deze mail verzonden.

De link naar de te bestellen materialen vindt u in Moodle. In het topmenu van Moodle vindt u de optie ‘Diversen’, daaronder de link ‘Bestellen bij Iddink’ (leverancier van boeken en leermiddelen). U moet altijd via Moodle naar de website van Iddink gaan; als u niet aangemeld bent bij Moodle worden de leerlinggegevens niet correct doorgegeven aan Iddink. Kies op de site van Iddink de optie ‘registreren’. U maakt nu een account bij Iddink aan. Dit account wordt gekoppeld aan het schoolaccount van uw kind. Bij dit proces moet u een schoolcode opgeven. Deze is: 5ZTBMM72

Vanaf wanneer kunt u bestellen?

De verwachting van Iddink is dat u kunt bestellen vanaf ongeveer 8 juli. U kunt binnenkort wel uw e-mailadres achter laten bij Iddink, dan krijgt u een melding als u kunt bestellen. Let op! Zij-instromers kunnen door een storing nog niet bestellen. We werken aan een oplossing. Inmiddels kunnen ook de zij-instromers bestellen.

Wanneer krijg je je leermiddelen?

Als u vóór maandag 22 juli 2024 bestelt, levert Iddink uw bestelling voor de start van het nieuwe schooljaar. Iddink houdt u via e-mail op de hoogte van de status van uw bestelling.

Bent u niet thuis? Geen probleem. U ontvangt bericht van PostNL met aanwijzingen waar u uw bestelling kunt afhalen.

Over bestellingen die na 22 juli worden geplaatst kunnen meerkosten berekend worden door Iddink. Tevens loopt u het risico dat de boeken niet op tijd geleverd worden.

Vragen?

Heeft u een vraag? Kijk dan op www.iddink.nl/kennisbank. Hier staan heel veel vragen en antwoorden en vindt u ook de verschillende contactopties mocht u er niet uitkomen.

Laptop

De schoollaptop voor leerlingen in leerjaar 1 en 2 wordt tijdens de kennismakingsavond met de mentor uitgereikt. U dient deze avond als ouder/verzorger een gebruiksovereenkomst te tekenen. Nadere informatie volgt.

Ouderaccount

U ontvangt bij aanvang van het schooljaar ook aanmeldgegevens voor uw eigen ouderaccount. Daarmee kunt u zich aanmelden bij Magister en het leerlingvolgsysteem van uw kind.