Interview Anita

Ik vind mijn werk geweldig. Het contact met leerlingen maakt mijn werk het meest bijzonder. Ik zie het echt als mijn taak om zaken binnen de school te signaleren. Ik vind het belangrijk dat de school voor iedereen vertrouwd is, dat iedereen hier zich thuis voelt. Wanneer het met een leerling niet zo goed gaat, probeer ik een gesprekje aan te gaan. De leerlingen zien in mij dan ook echt iemand bij wie ze altijd terecht kunnen.

Ik ben de hele week op het Mill Hill te vinden en geen dag is hier hetzelfde! ’s Morgens vang ik de leerlingen op die zich moeten melden omdat ze de dag ervoor te laat gekomen zijn. Daarna werk ik in het Atrium en het Forum. Samen met collega’s en vrijwilligers zorg ik ervoor dat het daar rustig verloopt. Wanneer er een collega ziek is, val ik ook in bij de Loge. Daar ontvang ik dan leerlingen die zich ziekmelden of iets willen vragen.

Vanuit de school krijg ik volop kansen om mijn eigen wereld te verbreden. Als er studiemiddagen zijn voor docenten of de zorgafdeling, ben ik van harte welkom om daaraan deel te nemen. Het Mill Hill is voor mij een perfecte werkplek. Elke dag kom ik vol energie thuis.

Lees ook hun verhaal