Interview Ludshandy

Tijdens mijn eerste jaar op het Mill Hill heb ik direct al mooie uitdagingen gekregen om mee aan de slag te gaan. Zo ben ik persoonlijk begeleider van individuele leerlingen. Ik heb daarnaast de kans gekregen om als coach en mentor van een Team X-groep te werken: projectmatig onderwijs geven aan groepen leerlingen van verschillende niveaus. Door mijn verschillende rollen op school ben ik niet alleen in de gelegenheid om de wereld van mijn leerlingen groter te maken, ik verbreed ook mijn eigen wereld.

Na mijn afstudeerstage ben ik op het Mill Hill gebleven. Dat ik hier volop de ruimte krijg om me te ontwikkelen, speelde zeker mee in de keuze voor deze school. Als docent Spaans maak ik deel uit van een kleine sectie van vier personen. We krijgen veel vrijheid om ons onderwijs zelf vorm te geven. Zo werken we niet alleen binnen ons eigen vakgebied, maar zoeken we ook de verbinding met andere vakken.

Het Mill Hill is een heerlijke plek om te werken. De school heeft een kleinschalig karakter en dat zorgt ervoor dat de verbondenheid tussen docenten en leerlingen goed is. Ik weet wie de leerlingen zijn en zij weten wie ik ben. Ook de band tussen docenten is erg fijn. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en dat zorgt ervoor dat ik me hier snel thuis voelde.

Lees ook hun verhaal