Ik zou heel graag archeoloog worden.

Maar is er over 20 jaar nog wel iets op te graven?

Er zijn auto’s die kunnen rijden op zonne-energie.

Hoe lang blijven we de wereld dan nog vervuilen?

Het Chinese alfabet kent ruim duizend tekens.

Hoe ziet een Chinees toetsenbord er dan uit?

Mill Hill College ‘Live’

Versterk Je Wereld!

Op zondag 7 februari 2021 is de Open Dag van het Mill Hill College. Dit schooljaar is er helaas geen fysieke Open Dag mogelijk. Wij gaan daarom ‘live’ vanaf 11.00 uur met een afwisselend programma. Naast een aantal korte presentaties sta je via een livestream direct in contact met leerlingen, docenten, mentoren en coaches van het Mill Hill College. Zij kunnen alle vragen die je hebt beantwoorden.

Aanmelden livestream

Je moet je voor de livestream aanmelden. Er zijn drie momenten waarop de presentaties plaatsvinden:

11.00 uur
12.30 uur
14.00 uur

Tijdens het programma van ca. 45 minuten zijn er drie momenten waarop vragen beantwoord worden. Zijn de vragen van persoonlijke aard dan komen we daar later ( per mail of persoonlijk) zo snel mogelijk op terug.

Vul onderstaand contactformulier in dan ontvang je van ons op vrijdag 5 februari 2021 (tevens sluiting van de inschrijving) een e-mail met een link waarmee je deel kunt nemen aan een van de livestreams. Via WhatsApp (telefoonnummer volgt in e-mail) kun je op 7 februari tijdens de livestreams direct vragen stellen. Voor meer uitgebreidere of persoonlijkere vragen kun je het e-mail adres gebruiken dat tijdens de livestreams wordt opengezet.

  Wil deelnemen aan de Open Dag livestream van het Mill Hill College op 7 februari om: (verplicht en er kan maar een van de sessies aangeklikt worden)

  Wil je na afloop nog een verrassing ontvangen, laat dan hieronder je adresgegevens achter.

  Bevestiging inschrijving niet ontvangen? check uw spambox/ongewenste berichten!

  Wil je toch alvast een kijkje nemen in onze school ga dan hieronder op virtuele tour door het Mill Hill College en bekijk ook de verschillende filmpjes over het Mill Hill College.

  Mill Hill College

  Versterk Je Wereld!